WAAROM WORDEN INSTAGRAM MOLENS NIET OP MIJN MOBIELE TELEFOON WEERGEGEVEN?

Instagram heeft onlangs de haspelfuncties geïntroduceerd die vergelijkbaar zijn met de TikTok-app. Het is geïntegreerd in de Instagram-app, dus je hoeft geen aparte app te installeren om het te gebruiken. Met de functies kun je video's opnemen met een duur van maximaal 15 seconden en er geweldige filters en muziek aan toevoegen. Het is beschikbaar in verschillende landen behalve enkele. Het enige dat u hoeft te doen om het te gebruiken, is uw Instagram-app bijwerken!

Maar zelfs nadat u de app heeft bijgewerkt, hoeft u zich geen zorgen te maken als u de functie voor rollen niet kunt gebruiken. Omdat veel mensen met een soortgelijk probleem worden geconfronteerd, heeft onze technische ondersteuning van Instagram er een gemakkelijke oplossing voor bedacht. U hoeft alleen maar de stapsgewijze procedure te volgen zoals vermeld en dat is alles!

UPDATE DE APP

Misschien is de Instagram-app-versie die je gebruikt verouderd, daarom werkt de reels-functie er niet op. U hoeft de app alleen maar bij te werken naar de nieuwste versie door u te laten begeleiden door ons Instagram klantenserviceteam.

Als u de meldingen heeft ingeschakeld, weet u wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om de updates te automatiseren. Als u een van de bovenstaande functies niet hebt ingeschakeld, moet u de app handmatig bijwerken.

Ga gewoon naar de Play Store en zoek naar Instagram in de kolom Mijn apps. Als het beschikbaar is om te worden bijgewerkt, wordt het vermeld op het tabblad Updates. Klik gewoon op de knop en je bent KLAAR!

instagram bellen nederland

WORD LID VAN INSTAGRAM BETA PROGRAMMA

Voordat u deze oplossing volgt, moet u weten dat de bètaversie vol bugs kan zitten.

  • Bezoek Google Play Store.
  • Zoek naar Instagram en klik op de knop Openen.
  • Scrol omlaag om op Deelnemen te tikken onder Deelnemen aan de bèta.
  • Bevestig uw actie door nogmaals op Join te klikken.
  • Wacht een paar minuten totdat het proces is voltooid.
  • Klik op Update.
Als je meer wilt weten over het bètaprogramma, neem dan contact op met onze Instagram klantenservice. We zullen u grondig informeren over de nieuwe functie, de voor- en nadelen ervan.

WIS DE CACHE

Cache-opbouw kan ervoor zorgen dat u niet kunt genieten van de nieuwste functies van welke toepassing dan ook. Denk er dus aan om het van tijd tot tijd op te ruimen.

  • Navigeer naar de instellingen van de telefoon.
  • Tik op Apps -> Instagram -> Opslag.
  • Klik op de knop Cache wissen
Enkele andere trucs die u kunt proberen, zijn:

Aan- en afmelden bij uw account.
De app verwijderen en opnieuw installeren.
Uw smartphone bijwerken naar de nieuwste versie.

Voor verdere ondersteuning kunt u op elk moment contact opnemen met onze technische dienst van Instagram. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chatondersteuning.

We beloven zo snel mogelijk contact met u op te nemen met de beste oplossingen!

Comments